Az újhold most arra kér minket, hogy töltsünk időt magunkkal

Március 10-én ismét érkezik az újhold. Emlékeztet arra, hogy nem kell mindent irányítanod, helyette fókuszálj arra, hogy mit szeretnél ma megvalósítani. Ne a jövőn aggódj, hanem a mai napon dolgozz, a mostban teremts! Érezd, válj azzá már ma, aki lenni szeretnél és higgy abban, hogy már a tiéd az, amire eddig vágytál. Aztán engedd kibontakozni a fizikai valóságodban is azáltal, hogy a flow érzését követed.

Nagyon érzelmes és finom energiák mozognak most. Rendkívüli időszak ez arra, hogy az intuíciód vezethessen és finomodhasson, erősödhessen ez a belső kapcsolódás önmagaddal és azon keresztül a kozmosszal. Ahogy az újholdak idején szokás, itt az idő ismét új szándékok és célok kifejezésére, melyek behívják azt a rezgést az életedbe, ami a megvalósításhoz hozzájárulás.

A célok mentén érdemes most rugalmasnak maradni, hiszen gyakran olyan elképzelhetetlen csodák várnak ránk, amelyekre nem tudunk felkészülni. Van, hogy azt gondoljuk, tudjuk mi a legjobb számunkra, de ha marad egy kis mozgástér a terveinkben, akkor a vártnál nagyobb magaslatokba is repülhetünk. Társteremtője vagy ennek a világnak, és ne feledd, nem egyedül kell mindent megvalósítanod. Azzal az energiával dolgozol, ami rendelkezésedre áll, szóval maradj nyitott és befogadó az érkező lehetőségekre, főként a megérzéseidre. Érdemes kis időt önvizsgálattal tölteni, hogy megérkezhessenek ezek a támogató információk és inspirációk, amik segítenek kitűzni a megfelelő célokat. Figyeld a jeleket, a véletlen egybeeséseket az újhold idején!

Jelenlét

Érdemes folyamatosan törekedni most arra, hogy a jelenben maradj. Iktasd ki a figyelmedet folyton elterelő körülményeket, hogy tudj egyszerre egy dologgal foglalkozni. Hogy tudj picit lelassulni és kapcsolódni önmagaddal és a körülötted lévő világgal az idő minél nagyobb részében. Most inkább az a fontos, hogy jelen légy, mintsem hogy cselekedj. Teremts lehetőséget most magadnak a semmittevésre is, ha tudsz és engedd, hogy a gondolataid szabadon áramolhassanak! Lehet most ébren álmodozni és a kreativitásunknak élni, picit szabadjára engedni ezt a részünket. Tegyél fel magadnak kérdéseket! Ahelyett viszont, hogy erőltetnéd a válaszok megérkezését, csak hagyd, hogy maguktól érkezzenek a megfelelő pillanatban. Próbáld ki azt, hogy követed az intuíciódat akkor is, amikor esetleg épp nincs benne semmi logika!

A korlátok felfedezése

Újhold idején a tudatosságunk tágul. Kérdezd meg magadtól, hogy hol vagy bekorlátozva most és mi akadályozza azt, hogy egy magasabb, átfogó nézőpontból tekinthess az életedre! Egynek érzed magad a világegyetemmel? Mi fog segíteni neked abban, hogy érezni tudd ezt az átfogó kapcsolódást?

Válj nyitottá arra a lehetőségre, hogy minden, amire csak vágysz már a tiéd. Aztán azonosítsd be azokat a korlátokat, amelyeket magadban felépítettél, a tudatodban, amik megakadályozzák azt, hogy fogadni tudd azt az energiát, amihez már egyébként is kapcsolódsz! A legtöbb ilyen korlát lényegében a még gyógyulásra váró részeink által felhúzott falak, védekezési mechanizmusok, de lehetnek a saját kerativitásodat és képzeletedet érintő korlátok is.

Most áttörhetsz magadban régi mintákat, amelyek eddig akadályozták a fejlődésedet és haladásodat. Segítenek nekünk ezek a folyamatok átalakulni a felismeréseken keresztül. Ékezhetnek most nagy és erőteljes igazságok, amikor szembesülünk a saját igazságunkkal. Ez lehet kényelmetlen érzés, mint egy konfrontálódás, amivel talán nem akarsz szembenézni. Viszont ezeken át vezet az út előre. Mikor tapasztalod a saját rezgésed valóságát és már nem vagy tagadásban, akkor tudsz rajta változtatni. Képes vagy megváltoztatni régi mintákat, amelyek a múlthoz láncolnak és átformálni a tudatosságodat, amiben már új lehetőségeknek is lesz hely. Olyanoknak, amiknek korábban még nem voltál képes teret adni.

Ha most képes vagy fókuszálni azokra a blokkokra, amik eddig megakadályozták azt, hogy összhangba kerülj az elképzeléseiddel, akkor érkezik a segítség is, hogy fel tudd oldani ezeket a blokkokat. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha kapcsolódsz mindenhez és már a tiéd amire eddig vágytál, akkor miért nem éled még a legmagasabbrendű potenciálodat! Talán bizonyos életterületeken már éled ezeket a magas minőségeket, de sikerül minden területen?

Véleményem szerint valóban lehetséges minden vágyunkat beteljesíteni. A kulcs viszont az, hogy felismerd, hogy hol korlátozod magadat! Senki más nem szab neked korlátot. Te ékelsz akadályokat önmagad és a magasztos célod közé. Sokféleképp tudnak ezek kinézni. Esetleg például az a gondolat, hogy nem tartod magad érdemesnek valamire, vagy korlátozó hiedelmek arról, hogy mit tartasz lehetségesnek, félelmek a sikertől vagy épp a bukástól…

Gyakorlati tipp

Tegyél fel magadnak kérdéseket:

  • Minek kell most összhangba kerülnie? Ne keresd a választ, csak tedd fel a kérdést és várd, hogy megjelenjen az információ!
  • Mire van szükséged ahhoz, hogy méltóvá válj a céljaid elérésére?
  • Mire van szükséged, hogy emelni tudd a rezgésedet?
  • Mire van szüksége a tudatodnak ahhoz, hogy átengedje a folytonos irányítást a hitnek, hogy tudj bízni abban, ami kibontakozik a maga természetes módján az életedben?
  • Mire van szükséged a lelked mélyén ahhoz, hogy érezd megtartanak, támogatnak és látnak téged?

Aztán csak időzz ezekkel a részeiddel és csak figyeld meg őket, ahogy megosztják veled a szükséges információkat, hogy tudd hogyan gyógyíthatod most a lelkedet!

A célok kitűzése előtt most érezd, hogy hogyan korlátozod magadat! Szabotálsz esetleg valahogy? Hiszel a saját teremtő erődben? Kötődsz múltbéli dolgokhoz, élményekhez, emberekhez, helyzetekhez, körülményekhez, amik aztán távol tartanak a megújulástól és előre haladástól? Hiszel abban, hogy méltó vagy a céljaid elérésére?

Ahogy ezekre tudatossá válsz, vizsgáld meg, hogy honnan erednek! Lehet, hogy ezek csak szokások, amelyeket ideje megtörni, de valószínű, hogy lesz köztük olyan is, ami mélyen gyökerezik benned. Tölts időt önmagaddal, az érzéseiddel, az intuitív megérzéseiddel az újhold idején! Itt az idő, hogy csendes megfigyelőként engedd megnyilvánulni az érzéseidet, gondolataidat, érzelmeidet! Csak figyeld a benned felmerülő érzeteket és engedd át őket magadon anélkül, hogy reagálnál rájuk!

Tudd, hogy minden válasz ott rejlik benned, amire valaha is szükséged lesz! Mindig ott van benned az erő a gyógyuláshoz, a teremtéshez és az alkotáshoz.