A márciusi telihold váratlan felismeréseket hoz

A március 25-i szupererős telihold holdfogyatkozás is egyben, ami most nagyon intenzíven érinthet és felkavarhatja az érzelmeidet méghozzá úgy, hogy felszínre hoz olyan régi emlékeket, amiket mintha most újra élnél. De nem ám csak azért jön, hogy ne unatkozzunk, hanem hogy segítsen gyógyítani és megbocsátani azt, amit szükséges.

Március 25-én és az előtte-utána lévő napokban számíts a váratlanra!

A holdfogyatkozások jelentős változásokat és átalakulási lehetőséget hoznak számunkra. Ezek a változások nem egyszerre történnek, inkább egy folyamatként érdemes elképzelni őket. Ez a folyamat indulhat el a holdfogyatkozás idején és hónapokig is eltart.

A napfogyatkozások portált nyitnak számunkra a változás és az új kezdetek felé, míg a holdfogyatkozások megmutatnak számunkra olyan energiákat, amik segítenek minket a változás folyamatában, hogy elérhessük a célunkat vagy hogy irányt tudjunk váltani. A holdfogyatkozások sokkal érzelmesebb időszakok, mint a napfogyatkozások, mivel a Holddal állnak összefüggésben. A Hold energiája az érzelmi testünkre van nagy hatással, annak feminin minőségének köszönhetően. Segít nekünk kapcsolódni az intuíciónkhoz és a belső bölcsességünkhöz.

A holdfogyatkozás egy lehetőség arra, hogy jelentős változást idézzünk elő az életünkben. Megmutatja számunkra azt, ami eddig rejtve volt előlünk. Felfedi az igazságot – gyakran drámai módon – de mindenképp valami olyat tanít nekünk, ami megváltoztatja az életünk irányát. Ez a változás érkezhet váratlanul és hirtelen, mivel ilyenkor az információ a semmiből bukkan elő. Most előfordulhat, hogy váratlan meglepetésként ér valami, amit másokról vagy önmagadról hirtelen felismersz.

Ha esetleg nemkívánatos vagy váratlan események történnek veled, csak emlékezz arra, hogy ezek a kitérők nagy jelentőséggel bírnak majd és számodra a legjobb lehetőségek a személyes fejlődésedben. Légy nyitott az érkező információkra és bízz abban, hogy pontosan abban a pillanatban érkeznek, amikor szükséged van rájuk.

Indulás!

A telihold most jól kibillenti a hátsónkat energetikailag a stagnáló helyzetekből. Ha eddig nem mozdultál és nem cselekedtél, akkor most történhet valami, ami nyomást helyez rád, hogy induljon a változás és a régi energiákat magad mögött hagyd és elengedd a régi mintáidat. Lehet, hogy ennek eleinte ellenállsz és zaklatottá tesz a felkavarodott helyzet. Ha frusztrációt vagy egyensúlytalanságot tapasztalsz az egy jel arra, hogy kapaszkodsz olyan energiákba, amik már nem szolgálnak téged és a fejlődésedet. Ha ráébredsz arra, hogy valamit ideje elengedned, akkor próbáld a lehető legkevésbé drámai módon megtenni azt.

Nem csak a mostani telihold, de az azt követő hónap is végig lehetőséget nyújt számunkra, hogy leváljunk olyan helyzetekről, emberekről, érzelmekről, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket. Most áttörheted ezt a láthatatlan falat és közelebb kerülhetsz a felsőbbrendű énedhez, a valódi természetedhez. Most a telihold idején még ne hozz hirtelen döntéseket! Inkább adj időt és teret magadnak a megélésre és feldolgozásra, elengedésre és amikor már nyugodt állapotban vagy, akkor tedd meg azt, ami előre visz téged!

Miben segít most nekünk ez az energialöket?

Az elkövetkező hónapok lehetőséget kínálnak számunkra, hogy elengedjük a döntésképtelenségünket, passzivitásunkat és irányító-, passzív-agresszív hajlamainkat. Ideje beleállni a saját igazságunkba és nem kerülgetni azt tovább, csak mert félünk a konfrontálódástól. A következő hónapokban gyakorold, hogy döntéseket hozol és cselekedsz!

Ha azon kapod magad, hogy önző módon vagy agresszíven viselkedsz, ha irányítani akarsz másokat, ha másokat figyelmen kívül hagysz, másokon átgyalogolsz a saját érdekedben, ha nem hallgatsz meg másokat, ha követelőző, főnökösködő vagy, ha feleslegesen vitákat generálsz, ha mindenáron győzni akarsz – na akkor jó helyen vagy! Mert már látod egyáltalán azt, hogy ezt csinálod és ez az első lépés! Tisztán látni a saját működésedet! Na és ilyenkor nem nyomorítjuk agyon magunkat az önkritizálással! 😊 Helyette itt a pompás lehetőség ránézni arra, hogy honnan jönnek ezek a nézőpontok és reakciók. Ezeket most szépen át lehet alakítani, ha szeretnéd.

Szintén, ha például döntésképtelen vagy, vagy manipulációkhoz folyamodsz a célod elérése érdekében mert félsz, hogy másképp nem érnéd el azokat, vagy ha makacs vagy és rugalmatlan, ha halogatsz vagy kerülöd az embereket, ha felesleges játszmákba bonyolódsz és drámát generálsz, akkor ugyanez a helyzet. Ideje felismerni a viselkedésbeli mintáinkat és teret adni ezek átalakulásának!

Hol veszítetted el az erődet?

Most megértésre lelhetünk múltbéli fájdalmakat illetően is, illetve, hogy az a fájdalom hogyan erőtlenít minket. Megmutatja most a telihold, hogy a múltunk milyen aspektusa korlátoz bennünket, mi az, ami visszatart minket a múltból. A felismerést követően lépéseket is tehetünk ennek a múltbéli fájdalomnak a gyógyítására, ami által visszakaphatjuk az erőnket. Ezt semmiképp ne hagyjátok most ki! Óriási lehet a megélés és felszabadulás!

Most megvizsgálhatod azt is, hogy mely kapcsolataid támogatják az őszinte önkifejezésedet és kiteljesedésedet, és melyek akadályozzák ugyanezt. Ki az az életedben, aki táplálja és támogató teret ad a fejlődésedre, és ki az, aki szívja az energiádat és visszahúz elavult mintákba és berögződésekbe?

Gyakorlati tipp

  • Fontos, hogy a megfelelő határok meghúzásával és betartatásával védd most az energiádat. Gyakorold, hogy nemet mondasz!
  • Hol vagy hajlamos mások kedvében járni és miért?
  • Hol vagy hajlamos elnyomni a benned lévő igazságot annak érdekében, hogy mást előtérbe helyezz vagy védelmezz? Helyette helyezd magadat előtérbe határok húzásával, melyek szolgálják a céljaidat, szükségleteidet és szenvedélyedet!

De azért csak óvatosan! Ezek a határok nem arra vannak, hogy másokkal szemben nyersek legyünk, hanem épp azt szolgálják, hogy másokkal autentikus módon őszintén, önazonosan és szeretetteljesen tudj kapcsolódni. Ha nincsenek határaink, akkor hajlamosak lehetünk arra, hogy igent mondunk, amikor nemet akarnánk mondani. Mások szükségleteit a magunké elé helyezzük. Ezek megvetéshez, széthúzáshoz és akár passzív-agresszív viselkedéshez is vezethetnek. Ha mások az időd nagy részében idegesítenek és hirtelen dühös leszel, az arra utalhat, hogy ezeket a határokat átlépik. Vedd hát most észre azt, ha több határt kell húznod a kapcsolataidban.

Hajrá! Hajrá! Veletek gyógyulok én is!